ontdek de kick van karate!

'isshin dojo biedt kwaliteit en plezier in de beoefening van uw vechtsport'


isshin dojo meppel

Info

Praktische informatie

• Isshin Dojo is een initiatief van Stichting Carpe Veritas

Deze stichting heeft o.a. ten doel:

[a]. het (doen) verbeteren, verstevigen en stimuleren van de zelfkennis en weerbaarheid van de mens als individu en het vergroten van de bewustwording van zijn omgeving en (leef)wereld;

[b]. het (doen) bestuderen, beoefenen en stimuleren van martial arts en voor iedereen onder andere de beoefening van kyokushin karate toegankelijk te maken;


[c]. het (doen) bevorderen van personal empowerment en self-esteem.


Isshin Dojo is als Shinkyokushinkai Meppel lid van de Nederlandse Shinkyokushinkai Karate Organisatie (NSKO). De jaarlijks fee impliceert zowel het lidmaatschap van de Europese Karate Organisatie (EKO ) als van de World Karate Organization in Japan, de WKO Shinkyokushinkai.

Wij zijn momenteel als nationale organisatie bezig met een aanlsuiting bij de sectie full-contact karate van de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG).

De aansluiting en inschrijving bij deze gevestigde overkoepelende vereniging zorgt ervoor dat je als deelnemer verantwoord bij ons kunt sporten. Bij inschrijving word je collectief mee verzekerd tegen aansprakelijkheid en sportongevallen. De FOG is lid van het NOC*NSF en draagt zodoende bij aan de totstandkoming van een gezond en verantwoord sportklimaat. De jaarlijkse contributie voor de FOG zal inbegrepen zijn bij de jaarlijks terugkerende bondsbijdrage voor de NSKO.

Op dit moment worden er geen speciale jeugdtrainingen verzorgd. De training is voor jong en oud. Deelname geschiedt op eigen risico. Bij inschrijving wordt hiervoor getekend. Isshin Dojo kan op geen enkel moment verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel opgelopen fysieke of geestelijk schade. Dat geldt eveneens voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Tijdens trainingen kan het zijn dat er gefotografeerd of gefilmd wordt.


 

Trainingstijden
Maandagavond 18:30 - 20:00 uur
Donderdagavond 18:45 - 20:15 uur
(Zaterdagochtend 10:30 - 11:45 uur)

Dojoadres
Fitnessclub Easy Active
Paradijsweg 8, 7942 HB Meppel

Trainer/Lesgever
Cary J.F. Cornfield

3e dan Shinkyokushinkai
Gediplomeerd vechtsportleraar

Tarieven

VOLWASSENEN
TIENERTARIEF 13-19
KARATEKIDS T/M 12


Tarieven kunnen veranderen in de loop van de tijd. Het lesgeld wordt maandelijks betaald en geldt in principe voor deelname aan alle trainingen. De administratieve en financiële afhandeling verloop via de sportschool Easy Active. Isshin Dojo opereert verder onafhankelijk van de fitnessclub. Een kennismakingsles is altijd gratis. Kom je bij ons trainen, dan word je lid van de sportschool. Bij inschrijving worden eenmalig inschrijfkosten gerekend. Daarnaast is er sprake van een jaarlijkse contributie aan onze bond, de NSKO. Dit lidmaatschap is voor iedere beoefenaar verplicht. Daarnaast is er op peilmomenten sprake van examengeld voor de graduaties.


• Inschrijving KvK nr. 64765806 | Stichting Carpe Veritas
• Bankrekeningnummer IBAN NL34INGB0007040541 | Stichting Carpe Veritas